Over ons...

Ik ben Luc Kenis.  Mijn vrouw, Marleen Vorsselmans en ik zijn het gezicht van Bloom.

 

Ik ben gepassioneerd door bloemen. Ik zoek steevast de juiste kweker die op het correcte moment perfecte bloemen kan aanbieden. Door zo te selecteren kan ik garanderen dat onze boeketten fris en sterk zijn en lang houdbaar zijn.

Bij het aankopen van mijn bloemen en planten werk ik dus samen met de juiste partners die met mij diezelfde passie delen; kwekers of aankopers via de Nederlandse bloemenveilingen. 

Ik hou van boeketten maken. Ik werk daarbij graag met seizoensgebonden producten. In de winter tulpen, anemonen en ranonkels, in de lente seringen en pioenen, dan volgen de zomerse veldboeketten en in het najaar zie je de amaryllis vaak in mijn boeketten. Daarnaast hebben wij jaarrond een uitgebreid assortiment Equadorrozen.

Om onze boeketten nog beter tot hun recht te doen komen werken wij samen met verschillende leveranciers van prachtige vazen, potten en glaswerk. Zo zijn wij regio-dealer van het Nederlandse glasmerk FIDRIO. 

Voor orangerieplanten, het vullen van uw balkonbakken en tuinplanten kan u uiteraard ook bij ons terecht. 

Zelf houden wij er van om een keuze te hebben; op restaurant, in een winkel, eender waar. Daarom maken wij er een punt van dat ook u bij ons een ruime keuze heeft. Of u nu op woensdag komt of op zondag... En steeds zo vers als mogelijk is, met een meervoudige aanvoer per week.

Al sinds mijn veertiende werk in ik bloemenwinkels. Van thuisuit hadden we een bloemenwinkel. Ik bleef in de bloemen werken als jobstudent tijdens mijn studies Productontwikkeling. En uiteindelijk werk ik nu nog steeds, met veel overgave, in de bloemen. Zij het nu in mijn eigen zaak.

 

Marleen heeft met haar achtergrond als docent in de Kunsten een sterke kijk op ruimtelijkheid, ritme, kleur en textuur. Wat uiteraard goed van pas komt bij het boeketten samenstellen en arrangementen maken.

 

Wij startten samen, in 1994, onze eigen succesvolle bloemen- en plantenzaak in Antwerpen. Waar we steeds met veel plezier werkten. Toen in 2015, de mogelijkheid zich aanbood om hier in Brasschaat, vlakbij huis, een zaak te beginnen en ons personeel te Antwerpen onze eerste zaak wilden verderzetten, hebben we geen moment getwijfeld. En we hebben tot nu toe nog geen moment spijt van gehad van die beslissing.

Brasschaat heeft ons omarmd en daar voelen wij ons gezegend door!

© 2015 Bloom.Brasschaat created with Wix.com

  • w-facebook